Reserveren
Oosteinderweg 243, 1432 AT Aalsmeer 11.00 - 00.00 0297 388 144

Groepen

Feestje vieren bij Centennial

Centraal gelegen in Aalsmeer met een sfeervolle ambiance is Grandcafé Restaurant Centennial uitermate geschikt voor feestjes, verjaardagen en bedrijfsuitjes. Voor groepen van klein tot groot is Centennial de ideale locatie om een feestje te organiseren

 

DINERRONDVAART

bij Centennial

De Dinerrondvaart bestaat uit:

U krijgt een prachtige rondvaart, in onze overdekte elektrische praam. Deze is in de avond natuurlijk nog mooier, omdat alles dan verlicht is. Zo geniet uw maximaal van de rondvaart.

Na afloop van de rondvaart gaat u heerlijk genieten van een driegangemenu a la carte in ons sfeervolle restaurant Centennial. De kosten voor een dinerrondvaart zijn € 48,00.

Kijk voor deze en nog meer arrangementen in combinatie met rondvaart op  https://www.aalsmeerrondvaart.nl/arrangementen/


HappyBedrijfsborrel bij Centennial

Sluit de week af met een Happy bedrijfsborrel met uw werknemers of samen met je collega’s.

Iedere Donderdag en vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur tot 19.00 uur. Een andere dag kan ook in overleg.

Om de feestpret nog mooier te maken zijn de borrelhapjes op kosten van Centennial. Daar hoef je je niet druk om te maken.

Het is altijd goed geregeld.

Bel even: 0297388144 of stuur een email: info@centennial.nl voor een prachtig slot van de werkweek.

Groetjes

Team Centennial


Centennialteambuilding Rondvaart met borrel als bedrijfsuitje.

Plezier met unieke inhoud.
Versterk de verbinding binnen je organisatie op belangrijke onderwerpen. Zoals samenwerken, vertrouwen en veranderen. Het kan met humor. Leuk én verbindend. Ontdek de Centennial teambuilding combinatie rondvaart met aansluitend een borrel.

Dit rondvaart/borrel bedrijfsuitje biedt een feestelijke manier om de verbinding met elkaar en de organisatie weer even helemaal te ervaren. Medewerkers komen met elkaar in contact op een knusse gezellige manier. Met de rondvaart waarbij men knus en gezellig dicht op elkaar zit, op een Giethoornse rondvaartboot, leert men elkaar ook nog op een leuke andere manier kennen.

Een uniek bedrijfsuitje met een bedrijfsborrel dat de organisatie verder brengt.

De teambuilding/borrelrondvaart wordt op een professionele wijze verzorgd door onze schipper en topbediening in het restaurant. Zij zetten een sfeer neer die past bij een bedrijfsuitje. Alle aanwezigen worden in de watten gelegd. Dit versterkt het samen-gevoel. Er vinden leuke gesprekken plaats. We maken de sfeer uitnodigend voor iedereen om lekker mee te doen. Met het grootste plezier laten collega’s meer van zichzelf zien. Voordat men het in de gaten heeft zitten we midden in een bedrijfsborrel-sfeer.

De gezelligheid en de openheid maakt bedrijfsuitje in één klap betekenisvol. Ongemerkt bouwt iedereen mee aan het fundament van een nog betere samenwerking.

Voor meer informatie neem je contact op met Restaurant/brasserie Centennial

Telefoon: 0297-388100

E-mail: info@centennial.nl


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PrivateDining Centennial

Centennial presenteert een prachtige private dining concept. Het is een exclusieve locatie voor een unieke en persoonlijke Centennial experience.

Elke feest of speciale gelegenheid zal uniek zijn en een op maat gemaakte ervaring om nooit te vergeten. Van High Tea’s & High Wines tot prachtige Grand Desserts.

Onze chef speelt een grote rol in onze private dining experience. Ons menu bevat onze Centennial favorite specials. Wij bieden ook de optie aan om zelf u eigen menu samen te stellen naar u wens…

Of het nu gaat om een feestelijk Kerstdiner, een uitgebreide babyshower of gewoon een bijzondere gebeurtenis. De Centennial private-dining ruimte kan worden aangepast aan elke gelegenheid.


THEDOOZY van Centennial

Feestje vieren bij Centennial
Wil je je verjaardag vieren of een feestje vieren en ben je op zoek naar een unieke locatie? The Doozy van Restaurant Centennial is een sfeervolle gelegenheid en een ultieme plek om dit te vieren!

Het gratis besloten afhuren van ”The Doozy” gaat altijd in overleg.

Wil je meer informatie?

Stuu ons dan even een email naar info@centennial.nl of neem contact op via 0297-388144

Wij helpen je graag verder!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ophet Terras bij Centennial....

.... met een heerlijk glas wijn
Een kopje koffie, lekkere lunch of uitgebreide borrel… van elke gelegenheid maken wij iets speciaals. Binnen in ons bar-restaurant of op het sfeervolle terras kun je heerlijk genieten.

Ook met een groter gezelschap ben je van harte welkom! Voor groepen bieden wij verschillende arrangementen. Geïnteresseerd? Laat het ons dan telefonisch weten of per e-mail. Wij denken graag met je mee en vertellen je wat er allemaal mogelijk is. Zo komen we samen tot een passende en aangename invulling


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geen producten in de winkelwagen.

TableBooking