Reserveren
Oosteinderweg 243, 1432 AT Aalsmeer 11.00 - 00.00 0297 388 144

TableBooking
  HighTea

  HighTea Centennial

  High tea mogelijkheden naar een topniveau bij Centennial. Samen met je familie, vriendinnen of vrienden de tijd nemen en geniten van onze High Tea.

  Heerlijke verse theesoorten met hartige en zoete hapjes op een mooie middag.

  Onze chefs bereiden de lekkerste hartige en zoete hapjes voor bij de thee. Te reserveren vanaf 2 personen.

  Onze High Tea heeft een vaste prijs van 26,00 per persoon

  Tip!

  Ook ideaal te combineren met onze rondvaart de Otter.


  BabyshowerHigh Tea

  Wil je een aanstaande moeder in het zonnetje zetten? Verras haar dan met een high tea van Restaurant Centennial! De Centennial high tea is perfect om nog even samen te komen met de vriendinnengroep, bij te kletsen en de ”mommy to be” lekker te verwennen.

  Restaurant Centennial in Aalsmeer verzorgd voor jullie een heerlijke middag in stijl. De babyshower High Tea kan ook in thema worden gedaan, bespreek dit met een van onze collega’s en versier zelf een gedeelte in ons restaurant in blauw, roze of in een leuk Disneythema. Neem contact met ons op via 0297-388144 of info@centennial.nl dan stellen wij in samenspraak een onvergetelijke babyshower samen.

  Onze High Tea heeft een vaste prijs van 26,00 per persoon


   

  HighTea Centennial

  Kies voor een heerlijke high tea bij Centennial!
  Heb je zin in een gezellige middag uit met vrienden of vriendinnen? Kies dan voor een heerlijke high tea bij Centennial. Even weg uit de dagelijkse sleur, je komt in restaurant Centennial helemaal tot rust. Bij de high tea wordt onbeperkt thee geserveerd met de keuze uit verschillende smaken. Je hebt genoeg tijd om ze allemaal te proberen. Kijk ook naar onze mogelijkheden van een combinatie high tea met een rondvaart in onze overdekte Giethoornse rondvaartboot door het idyllische natuurgebied van de Oosteinderplassen

   

  Afspraakjevoor ieder moment

  Is een high tea buffet party te druk voor je en wil je intiem met je partner, familie of een klein groepje high tea doen bij ons? Dat kan met ons High tea arrangement. Want bij Centennial kun je de tijd nemen en genieten van alle momenten van de dag. Er valt altijd wel iets te vieren. Of het gaat om het weerzien van een vriendin, een dagje stappen met je moeder of gewoon quality-time met je partner.

  Onze chefs bereiden de lekkerste hartige en zoete hapjes voor bij de thee. Bekijk hier alvast de kaart en vergeet niet op tijd je tafel te reserveren, uiterlijk 3 uur van tevoren. Onze high tea heeft een vaste prijs van € 26,00 per persoon.

  Bel ons of stuur een email naar info@centennial.nl

  Te bestellen vanaf 2 personen.


   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  RondvaartHigh Tea

  De Centennial High Tea is ook in combinatie met rondvaart mogelijk, met een toeslag van € 7,50 per persoon en € 2,50 voor kinderen tot 12 jaar. meer informatie: www.aalsmeerrondvaart.nl

  Prijzen:
  • Volwassenen: € 26,00 In combinatie met de rondvaart € 36,00
  • Kids 4 t/m 11 jaar € 17,50 In combinatie met de rondvaart € 20,-
  • Kids 0-3 jaar: Gratis


   
   

  NIEUWBIJ CENTENNIAL

  THUIS GENIETEN VAN DE CENTENNIAL HIGH TEA
  Vanaf heden kunt u thuis genieten van de Centennial High Tea met zoete & hartige hapjes, allemaal huisgemaakt. 🫖

  We kunnen de High Tea op bestelling bezorgen, maar u kunt deze ook bij ons afhalen. 🚚

  Thuis hoeft u alleen nog het water te laten koken, en het genieten kan beginnen!

  24,50 per persoon