Reserveren
Oosteinderweg 243, 1432 AT Aalsmeer 11.00 - 00.00 0297 388 144

TableBooking
  PerfecteSteak

  Deperfecte steak

  één van de specialiteiten van onze grill
  De geur van houtskool en daarop heerlijke stukken vlees, prachtige vis en de lekkerste Langoustines.

  Als je van barbecue houdt, dan ben je bij Centennial op het juiste adres en dat moet je minstens één keer gegeten hebben. Bij ons vlees zoals vlees hoort te smaken. Grote sappige steaks om je vingers bij af te likken.

  Zo van de Grill, geserveerd met sausjes, een gepofte aardappel of steakfrites.


   
   

  Knusen gezellig in de winter.......

  ........en zwoel en warm in de zomer
  Heerlijk starten met een drankje aan de bar in wat voor setting dan ook, voor een eerste date of zakelijk dineren met een eigenzinnig tintje. Centennial is een plek waar iedereen zich thuis voelt. Gewoon genieten, even weg, even niets, waar je alles los kunt laten. Een etentje bij ons is nooit gewoon, en gezelligheid en een ontmoeting is nooit ver weg. Onze gastheren en gastvrouwen verstaan de kunst om elke avond gezellig te maken. Het gevoel onder vrienden zijn? Daar doen wij het voor dat is voor ons gastvrijheid.

   
   
   

  Onzewijnkaart is top of the bill

  Een selectie bijzondere wijnen die er voor zorgt dat ons fantastisch eten nog beter smaakt. Afsluiten doe je met een dessert, een kaasplankje of met een heerlijke koffie. Nagenietend in een ongedwongen sfeer met nog een heerlijk drankje aan onze bar.

   
   
   

  Ongekendgoed eten, tot middernacht

  Hoe later de avond hoe schoner het volk. Late evening-dinner is een van de dingen waarom wij bekend staan. Wij zijn het enige restaurant in de omgeving waar de keuken tot 23.00 uur open is, en waar je nog uitgebreid kan dineren of binnen kunt vallen. Je bent welkom in ons restaurant en bar van 11.30 tot 24.00 uur, in het weekend is dit zelfs mogelijk tot 1.00 uur.